Wednesday, July 6, 2011

TMM1770 - Ärisuhtlus ja äriläbirääkimised

Õppejõud: Anu Leppiman

Minu meelest Anu on üks lahedamaid õppejõudusid kellega on minul õnnestundu TTÜ-s kokku puutuda. Temas on väga palju positiivset energiat mida jagab lahkesti oma Tudengitele. Ärisuhtluse ja läbirääkimiste kursus oli minu jaoks kiirkursus, kuna see võttis aega täpselt ühe nädalavahetuse (laupäev ja pühapäev hommikust õhtuni) ning natukene aega enne loengut, kus kirjutasin pisikest kodutööd ja natukene aega õppimist eksamisk. See sama nädalavahetus oli nii aktiivne, et ei pannud isegi tähele, et kaks päeva läbi said. Õppejõud oli väga lahke ja väga meeldejääv.
Kursus ise annab baasteadmised ja suunad, et inimesed, keda teema huvitav, saaksid edasi areneda selles valdkonnas. Isiklikult minule andis inspiratsiooni iseseisvaks psüholoogia uurimiseks.
Eksam on ka väga tempokas. Materjali eksamiks õppida on väga vähe, seega on võimalus see eksam teha suurepäraselt. Tunnistan, et ma ise ei võtnud väga tõsiselt eksamiks ettevalmistamist, kuna olin haige. Ühesõnaga eksam läks minul mitte kõige paremini ja ma sain hindeks 4.
Soovitan kõigile antud aine läbida kas või uudishimu pärast :-)

1 comment:

  1. Привет! Может подскажешь в чем смысл домашней работы по TMM1770?
    Задание вполне ясное - найти методики анализа переговоров и использовать их для своих примеров. У меня возникли сложности с нахождением методик, такое ощущение, что ищу не то что надо. Можешь привести пример методики?

    ReplyDelete