Wednesday, July 6, 2011

Andmeaidad, ERP- ja CRM-süsteemid

Loengud: Enn Õunapuu
Harjutused: Rain Öpik

Pean tõdema, et ma ei käinud üheski loengus, kuna nad ajaliselt minule ei sobinud. Ma usun, et ma ei kaotanud miskit. Harjutus tundides üritasin siiski käia niipalju kui vähegi võimalik.
Harjutustundides alguses, kes on varasemalt kokku puutunud RCM/ ERP tüüpi süsteemidega, pole eriti huvitav kuna tutvustatakse üht tasuta tarkvara toimimist. Kuskil semestri keskel läheb huvitavamaks ja saate juba end natukene asjades proovida.
Kõik harjutustunnid on Rain hoolsasti step by step kirja pannud ja selle juhendi veebi riputanud enne harjutus tundi. Need kes harjutus tundie ei jõua saavad kodus iseseisvalt harjutustunni ülessanded läbi proovida. Sama hästi on kirjeldatud ka kodutöö ülessanded. Kodutööd ei ole kohustuslikud, kuid huvipärast võib ära teha, kuna panevad natukene ka pea tööle :-)
Aine eksami hinne koosneb kahest asjast: projekti dokumentatsioon + reaalne ülessanne. Vot selle sama ülessandega peab natukene aega raiskama. Minul läks orienteeruvalt nädal aega mõned tunnid peale tööd tegelemist. Dokumentatsioon on päris lihtne. Dokumentatsioonis peab mingi juurutusprojekti valmis kirjutama ja hiljem seda kõigi eest tutvustama.

Dokumentatsioon (aineprojekt)

No comments:

Post a Comment