Friday, January 28, 2011

IDN0100 - Andmekaevandamine

Õppejõud: Innar Liiv

Kui keegi on varasemalt Innariga kokku puutunud, ilmselt teab, et ta on asjalik semestri jooksul ja nõudlik sessi ajal. Ilmselt meil vedas sellel semestril ja me saime hinde üsna kergesti kätte (hindamisest hiljem). Kõigile küsimustele mis oli temale esitatud õppeinfosüsteemi kaudu vastas ta väga operatiivselt (isegi öösel ja nädalavahetustel).

Üsna sisukas aine. Teooria saab kätte loengutel ja praktika tundides saate kätt katsuda erinevate programmidega. Esimesel loengul Innar küsis kas me soovime rohkem analüütilis teadmisi või pigem programmeerimise kallakuga. Minu meelest me valisime pigem analüütikat.

Iga harjutustunni ajal tegime miskit praktilist. Praktiline tutvustus mingisuguse programmiga või veel millegagi. Seda kõike läks hiljem tarvis kodutööd tehes ja ka kursuse tööd tehes.

Hindamine: Hinne moodustub kogutud punktide järgi. Midagi annavad kodused tööd ja midagi kursuse tööd. Kõike on võimalik valida, miskit pole kohustuslik. Koduseid töid oli päris palju ja kursuse töid oli tervet 2, mille vahel sai valida kumba teed (võis ka mitte teha kui said vajalikud punktid kodustelt töödelt kokku)

Panen oma kodutööd ka ülesse.
BÖRSIFIRMADE "SOTSIAALVÕRGUSTIKU" ANALÜÜS
YL_1
Hotellide analüüs
InfoVis
Jaekaubanduse ainetöö 1 osa
Jaekaubanduse ainetöö 2 osa
Kliendisegmendi kodutöö
5 loengu memo
LHV andmete analüüs ainetöö

No comments:

Post a Comment