Thursday, February 4, 2010

ISS0090 - Arukad hooned

Lektor: Andres Rähni

Lektor ise on igatik OK vend. Suhelda temaga on mugav. Igati abivalmis. Sellist muljet ta muidugi ei loo siis kui loengut annab, kuid harjutustunnil, on asjad teisiti. Loengud on muidugi igavad ja kogu materjali saaks kodus läbi töötada. Harjutused aga on huvitavad ja sisukad. Harjutusteks varuge aega. Harjutused on sisukad ja huvitavad. Teinekord panevad ka natukene rakud ka tööle :-)

Eksam: Tasub materjal läbi töötada, siis on eksamil lihtne kõik maha kirjutada. Õppejõud lubab kasutada kogu materjale ja isegi arvutit. Lähenemine on hea, sest kui tead miskit asjas siis oskad ka ülesse leida ja õigesti vastata.

Praktikumid:
Minul oli kokku 3 praktika tundi. Kestvusega keskmiselt 3-5 tundi, seega varuge aega ja nõudke õppejõult õhtuseid tunde, kes päeval ei saa. Õppejõud on hea, tuleb vastu ilusasti – järeleproovitud!
Rasket harjutuse tunni ajal pole midagi. Tuled kohale. Istud arvuti taha ja ootad millal õppejõud ette näitab. Tavaliselt ühe arvuti taha istub 2-3 inimest. Korda mööda teete õppejõuga kaasa. Peale praktikumi teete väikse iseseisva harjutuse mis suures osas on sama mis tunni jooksul tegite. (iseseisev tähendab ilma õppejõuta, kuid selle sama kambaga kellega koos satute istuma. Õppejõud on alati abiks küsimuste tekkimisel)


Sunday, January 31, 2010

IDU005P - Erialapraktika

Praktikaga on kõik üsna lihtne. Tuleb täita järgmised paberid ja viia Lea Elmiku juurde.



Praktika arvestamise nõudmised 2009.doc
Praktika.doc
Praktika_toend-1.doc